27 Nisan 2024, Cumartesi
spot_img

2023 Türkiye Insurtech Ödülleri açıklandı

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Türkiye Insurtech Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Yıldız Üniversitesi Teknopark çatısı altında teknoloji girişimleri ile sigorta sektörü paydaşlarını bir araya getirmek ve sektörün dijitalleşmesine destek vermek amacıyla kurulan Insurtech HUB tarafından düzenlenen 2023 Türkiye Insurtech Ödülleri sahiplerini buldu.

Beş kategoride yarışan projeler Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, Cybridge Kurucu_CEO’su  Gökhan Say, QPay Direktörü Dr. Zeynep Stefan, Digital Zoomin Genel Müdürü Yılmaz Sonışık, HDI Sigorta CIO’su Hakan Şatır, Treeo VC Kurucu Ortağı Çiğdem Toraman, Insurtech HUB Koordinatörü Birol Güleç,  BUPA Acıbadem Sigorta CIO’su Gökhan Süderbay, Zürih Sigorta CIO’su Ceyhun Ulu,  Aveon Global Sigorta CTO’su Melek Yılmaz, Anadolu Hayat Emeklilik CMO’su Didem Makas Kesen, Türkiye Sigorta Pazarlama Direktörü Gökay Bilici, Tailtrust Kurucu CEO’su Oytun Kaplan tarafından değerlendirildi.
 


En Insurtech girişim EDİS

Yılın en Insurtech girişimi ödülünü alan EDİS, aynı zamanda yılın en insurtech Scale-up ödülünü de kazandı. Deprem erken ikaz sistemi, sosyal faydası çok yüksek bir uygulama olmasının yanında sigorta sektöründe hasarların azaltılması konusunda da önem taşıyor. Bu alanda Ekmob, Lumnion ve Architect Bilişim de Yükselen Yıldız ödülüne layık görüldüler.

En Insurtech start up ödülünü Tapusor:Risksor kazandı

Yılın en Insurtech start up’ı ödülünü ise Tapusor / Risksor kazandı. Koordinat bazlı bilgi sistemi ile ilgili yapı hakkında deprem dahil yüzlerce farklı bilgiye erişim imkanı sağlayan uygulamanın sigorta sektörüne iş yazım konusunda destek sağlaması hedefleniyor. Bu alanda Engelsiz Çeviri, Smart IQ ve Tamamlıyo.com Yükselen Yıldız ödülünü almaya hak kazandılar.

En Insurtech sigorta şirketi AHE oldu

Organizasyonda, yılın en Insurtech Sigorta şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, Zirvedeki Yıldız ödülünü alırken Anadolu Sigorta, Türkiye Sigorta ve Neova Sigorta Yükselen Yıldız ödülüne layık görüldüler.
 
Yılın en Insurtech Dağıtım Kanalı Zirvedeki Yıldız Ödülü Sigortaladım.com, Yükselen Yıldız ödülü Nart Sigorta Brokerliği, Sigortambir ve Türkiye Finans Katılım Bankasının oldu.
 
Tur Assist En Insurtech Asistans Şirketi ödülünü alırken Remed Asistans Yükselen Yıldız Ödülüne layık görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER