Ar-Ge merkeziyle sigorta sektörünün dönüşümünü destekleyen teknolojileri araştırarak kendi teknolojisini üreten Anadolu Sigorta, birinci yılını dolduran merkez ile bugüne kadar 13 akademik bildiri, 13 akademik makale, 7 ödül, tamamlanan 10 Ar-Ge projesi, ön onayı tamamlanmış 6 AB projesi, devam eden 1 TÜBİTAK projesi ve 3 üniversite-sanayi iş birliğini hayata geçirdi.
Sigorta sektörünün ilk ve tek Ar-Ge merkezi belgeli şirketi olma özelliğini taşıyan Anadolu Sigorta, kendisi ve sektörünün dönüşümü için teknolojiler geliştirmeyi sürdürüyor. Birinci yılını geride bırakan Anadolu Sigorta Ar-Ge merkezi tarafından bu sürede 13 akademik bildiri ve 13 akademik makale yayınlanırken 7 ödül kazanıldı. Merkez ayrıca bir yıllık süreçte tamamlanan 10 Ar-Ge projesi, ön onayı tamamlanmış 6 AB projesi, devam eden 1 TÜBİTAK projesi ve 3 üniversite-sanayi iş birliğini de hayata geçirdi.
Teknolojik uygulamalara liderlik etmeye devam edeceğiz
Müşterilerin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Korhan Kuyu, “Bu doğrultuda, düzenli olarak yaptığımız müşteri beklenti ölçümlerimiz, pazar araştırmaları, küresel eğilimleri iyi değerlendirmemiz sonucunda yenilikçi ürünlerle en iyi hizmeti vererek önemli bir rekabet avantajı yaratıyoruz. Bu konuda sektörde bir ilke imza atarak T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Yerinde Ar-Ge Merkezi belgesi ile tescillediğimiz merkezimiz çalışmalarımıza büyük güç katıyor. Sektörümüzün gelişimini sağlayacak yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeye, ülkemizi uluslararası seviyede temsil etmeye, teknolojik uygulamalara liderlik etmeye ve tüm bunların ışığında müşterilerimize daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.