Türkiye Sigorta, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Riga’daki FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası maçlarını iş ortaklarıyla birlikte izleyerek hem spora hem de iş birliklerine verdiği önemi gösterdi.
Türkiye Sigorta, milli sorumluluk anlayışıyla Türkiye’nin sigortası olma misyonunu, spor desteğiyle de pekiştiriyor. Şirket, ana sponsor olduğu A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 29-30 Ağustos tarihlerinde Riga’da oynadığı FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası maçlarında broker ve acenteleriyle bir araya geldi.
29 Ağustos Cuma günü Türkiye – Çekya ve 30 Ağustos Cumartesi günü Türkiye – Portekiz maçları, Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcıları Çağrı Akpınar ve Mehmet Turgay Özata ev sahipliğinde izlenerek, iş ortaklarıyla keyifli bir deneyim yaşandı.
Teknik Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Akpınar, maçlara ilişkin olarak “İş ortaklarımızın katkısıyla önemli başarılara imza atıyoruz. İş birliğimiz hem Türkiye Sigorta’ya hem de değerli iş ortaklarımıza sürdürülebilir büyüme ve güven sağlıyor. Brokerlarımızla A Milli Erkek Basketbol Takımımıza tribünden destek vermek, hepimiz için gurur kaynağı oldu. Yerli ve milli bir marka olarak ülkemizin stratejik değerlerini güvence altına alırken Türk sporuna katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Acenteler Satış Genel Müdür Yardımcısı Turgay Özata ise, “3 bin 650’yi aşkın acentemizle çalışmak gurur verici. Bu yaygın ağ sayesinde müşterilerimize özel çözümler sunuyor ve hizmet kalitemizi sürdürülebilir kılıyoruz. Acente kanalımızdaki satışlarımızı, yenilikçi iş modelleri ve kampanyalar sayesinde geçen yıla göre yüzde 44 artırarak 21 milyar TL prim üretim hacmine ulaştık. Riga’daki maçlarda acentelerimizle birlikte milli takımımıza destek vermek, başarılarımızı ve gururumuzu pekiştirdi” ifadelerini kullandı.


