TARSİM, 15. Sigorta Haftası’nın ilk gününde İstanbul’daki Genel Müdürlük binasında sektör temsilcilerini buluşturdu. Toplantıda 2026 yılı faaliyetleri değerlendirildi ve Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin 2027 vizyonu paylaşıldı.
TARSİM, 15. Sigorta Haftası kapsamında 5 Ekim’de İstanbul’daki Genel Müdürlük binasında geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Sektör temsilcilerinin katıldığı buluşmada, 2026 yılı faaliyetleri ve Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin gelecek yılki vizyonu ele alındı.
Toplantıya TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Genel Sekreteri Özgür Obalı, TARSİM Genel Müdür Yardımcıları Tufan Özel ve Ertuğrul Çelik, birim yöneticileri ile sisteme üye sigorta şirketlerinin tarım servisi yetkilileri katıldı.
Ortak akılla gelişim
Açılış konuşmasını yapan Bekir Engürülü, katılımcıların Sigorta Haftası’nı kutlayarak haftanın sektör için hayırlı olması dileğinde bulundu. TARSİM’in gelişiminde ortak aklın önemine dikkat çeken Engürülü, tüm paydaşların görüş ve önerilerini hassasiyetle dikkate aldıklarını belirtti. Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’ni birlikte daha ileriye taşımayı hedeflediklerini ifade etti.
Programda söz alan TSB Genel Sekreteri Özgür Obalı da toplantıya davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sigorta Haftası kapsamında düzenlenen organizasyon için TARSİM’e teşekkür eden Obalı, sektörün 15. Sigorta Haftası’nı kutladı.

