20 Temmuz 2025, Pazar
spot_img

QCAR Mobilite 17’nci şubesi ile büyümeye devam ediyor

Şehir içi ulaşım ve mobilite çözümlerine öncülük eden QCAR Mobilite’nin 17’nci şubesi, İstanbul’un Başakşehir bölgesindeki V Metroway AVM’de hizmete girdi. Yeni şubenin sahibi yine bir Quick Sigorta acentesi oldu. 

Maher Holding iştiraklerinden QCAR Mobilite, şube sayısını arttırmaya devam ediyor.  İstanbul Başakşehir bölgesinde hizmete açtığı yeni şube ile Mayıs 2023’te faaliyetlerine başladığı günden bu yana 17’nci şubesine ulaşan QCAR Mobilite, bu ay içinde Mardin’deki üçüncü, toplamda ise 16’ncı şubesini açmıştı. Quick Sigorta acentesi 360 Sigorta’nın sahibi Kurtuluş Sayla’nın sahip olduğu 17’inci şube, QCAR Mobilite’nin sektördeki etkinliğini daha da artırmayı hedefliyor. 

“QCAR, yenilikçi çözümler sunuyor”

Açılışta konuşan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Başakşehir gibi dinamik ve hızla büyüyen bir bölgede açılan bu yeni şubemiz, sadece mobilite hizmetlerinde yenilikçi çözümler sunmakla kalmayacak, aynı zamanda grubumuzun çok katmanlı hizmet anlayışını daha geniş kitlelere ulaştırmasına katkı sağlayacak. QCAR, sadece bir araç kiralama platformu olarak düşünülmemeli; ekosistemimizin stratejik bir parçası olarak vatandaşlarımıza finansal ve mobilite hizmetlerinin bir arada verilmesini mümkün kılan yenilikçi çözümler sunuyor. Yıl sonuna kadar 100 şubeye ulaşma hedefimize doğru ilerlerken, bugün 17’inci şubemizi başarıyla açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Başakşehir sakinleri ve iş ortaklarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Herkes için daha verimli, hızlı ve çevre dostu çözümler sunmaya devam edeceğiz”

QCAR Mobilite Genel Müdürü Barış Sezen ise “Başakşehir, İstanbul’un önemli bir nüfusa sahip, hızla büyüyen bölgelerinden biri. Bu bölgeye kazandırdığımız yeni şubemizle sadece şehir içi ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda bölge halkının ulaşım ihtiyaçlarına yeni bir vizyon katacağız. Amacımız, yeni araç filomuz ve kaliteli hizmet anlayışımızla herkes için daha verimli, hızlı ve çevre dostu çözümler sunmaya devam etmek” diye konuştu.

2025 için hedef 100 şube

Türkiye genelindeki hizmet noktalarının sayısını yılı sonuna kadar 100’e ulaştırma hedefiyle çalışmalarını sürdüren QCAR Mobilite, Konya ve Mardin’de yeni şubelerini açıp şube ağını diğer şehirlerle artırmayı sürdürecek. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER