Bekir Engürülü: “Güçlü Türkiye’nin yolu güçlü tarımdan geçiyor”

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği açısından çiftçilerin emeğinin kritik önem taşıdığını vurguladı.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tarım sektörünün ekonomik kalkınma, sürdürülebilir üretim ve toplumsal refah açısından temel alanlardan biri olduğuna dikkat çeken Engürülü, Türkiye’de son yıllarda tarım sektöründe önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.

Bu başarıda çiftçilerin emeği ve fedakârlığının büyük pay sahibi olduğunu ifade eden Engürülü, iklim değişikliği ve doğal afetlerin tarım üzerindeki etkilerinin giderek daha fazla hissedildiğini kaydetti.

“Tarımın sigortasız olmayacağını anlatmayı sürdüreceğiz”

Tarım sektöründe sürdürülebilirliğin sağlanmasına yönelik mekanizmaların her zamankinden daha kritik hale geldiğini belirten Engürülü, TARSİM olarak üreticilerin emeğini korumaya yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini söyledi.

Engürülü, “Güçlü Türkiye’nin yolunun güçlü tarımdan geçtiği vizyonuyla, geleceğin tarımsız, tarımın sigortasız olmayacağını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da anlatmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticilerin yanında yer almaya devam edeceklerini vurgulayan Engürülü, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sevgisi ile bereketi büyüten, alın teri ile toprağa hayat veren vefakâr ellerin sahibi çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü gönülden kutluyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER