30 Nisan 2024, Salı
spot_img

1600 koşucuyu sigortalayan şirket hangisi?

Ferdi kaza sigortası ile güvence altına alınan 1600 koşucu, olası kazalar ve bu kazaların engellenmesine dikkat çekmek amacıyla  milli atlet eşliğinde koştu.

Generali Sigorta, tüketicilerin yaşayabilecekleri olası kazalar ve bu kazaların önlenmesi için sigortanın önemine dikkat çekti. Generali Sigorta Koşu Takımı, 2 Ekim Cumartesi günü Caddebostan Sahili’nde düzenlenen koşuda  Survivor yarışmasında hızı ve performansı ile öne çıkan Milli Atlet Nagihan Karadere ile birlikte yer aldı.

Nagihan Karadere_Koşu210 kilometrelik koşu parkurunda Generali Koşu Takımı ile güzel bir uyum yakaladıklarını belirten Milli Atlet Nagihan Karadere, “Türkiye’nin en hızlı sigorta şirketi Generali ile birlikte sporcuların başına gelen kazaların tüm tüketicilerin de başına gelebileceğine, güvenlik ve sigorta yaptırmanın önemine dikkat çekmek istedik. Koşuya katılan herkesle birlikte benim de ferdi kaza sigortam Generali tarafından yapıldı. Yaşanması muhtemel kazalara karşı güvence altında olduğunu bilmek gerçekten güven verici” dedi.

“Nagihan Karadere ile farkındalık yaratmak için buluştuk”

Generali Sigorta tarafından ferdi kaza sigortası ile koruma altına alınan yaklaşık  1600  koşucunun yer aldığı koşuda Türkiye’deki sigortalanma oranlarına dikkat çeken Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, “Ülkemizde sigorta yaptırma oranları oldukça düşük. Türkiye’de sigortalılar öncelikli olarak trafik sigortası ve DASK gibi zorunlu ürünleri tercih ediyor.  Bu durum yıllar boyu yapılan taşınır taşınmaz yatırımlarının olası kaza gibi durumlar karşısında ciddi oranda risk altında olmasında sebep oluyor. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, kişilerin hem malları hem canları hem de sorumlulukları olan kıymetlerin sigortalanması ancak bu bilincin yerleştirilmesi ile mümkün olabilecek. Türkiye’nin 7/24 en hızlı police düzenleyen sigorta şirketi olarak Türkiye’nin en hızlı kadınlarından birisi olan Milli Atlet Nagihan Karadere’yle sigortacılığa dair farkındalık yaratarak vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için bir araya geldik. Bizim de çok keyif aldığımız bir etkinlik oldu” şeklinde konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER