22 Ekim 2024, Salı
spot_img

2024 Insurtech Ödülleri açıklandı

Insurtech HUB, bu yıl üçüncü kez düzenlenen Sigortacılık Fuarı’nda sektöre değer katan firma ve projeleri ödüllendirdi. Projeler bu yıl 5 farklı kategoride değerlendirildi.

Insurtech HUB, bu yıl üçüncü kez düzenlenen Sigortacılık Fuarı’nda sektöre değer katan firma ve projeleri ödüllendirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Insurtech HUB, sigorta sektörünün dijital dönüşümünü hızlandırmak amacıyla teknoloji girişimcilerini ve sigorta sektörünün önemli temsilcilerini bir araya getiriyor. Insurtech HUB, hem teknoloji odaklı girişimlerin büyümesine destek oluyor hem de sigorta şirketlerinin ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunuyor.

Bu yıl beş farklı kategoride yarışan projeler, Türkiye Sigorta Bilgi Teknolojileri GMY si Çiğdem Kılıç, Hepiyi Sigorta Acenteler & İş Ortaklıkları GMY si Burç Özer, Aveon Global Sigorta IT ve Dijital Süreç Yönetimi GMY si Melek Yılmaz, YTÜ Teknopark GMY si İsa Turgut İnci, Definex firmasından Sigorta Sektör Lideri Savaş Yürekli, QNB Sigorta CMO su Burak Bayhan, Neova Sigorta Dijital Kanallar, Dijital Pazarlama ve Bankasürans GMY si Sami Kaya ve Insurtech Hub Koordinatörü Birol Güleç tarafından değerlendirildi.

QNB Sigorta yılın Insurtech Yıldızı ödülünün sahibi oldu. QNB Sigorta ayrıca En Insurtech Hayat ve Emeklilik Şirketi kategorisinde birinci olarak Zirvedeki Yıldız ödülünün de sahibi oldu. Bu kategoride Bereket Emeklilik ve HDI Fiba Emeklilik Parlayan Yıldız ödülünün sahibi oldular.

Yılın En Insurtech Sigorta Şirketi kategorisinin birincisi olan Fiba Sigorta Zirvedeki Yıldız ödülünün sahibi oldu. Bu kategoride Magdeburger Sigorta, Bereket Sigorta, Allianz Sigorta ve Neova Sigorta Parlayan Yıldız ödülünün sahibi oldular.

Yılın En Insurtech Dağıtım Kanalı kategorisinin birincisi olan İş Bankası Zirvedeki Yıldız ödülünün sahibi oldu. Bu kategoride Sigorta Yeri, Armor Katılım Brokerlık, Sigortala, Sigortamnet, Sigortambir ve Nart Brokerlık Parlayan Yıldız ödülünün sahibi oldular.

Yılın En Insurtech Teknoloji Şirketi kategorisinin birincisi olan Artiwise Zirvedeki Yıldız ödülünün sahibi oldu. Bu kategoride TJS Yazılım, Omma, Alkazar ve Etiya Parlayan Yıldız ödülünün sahibi oldular.

Yılın En Insurtech StartUp kategorisinin birincisi olan Orbina Zirvedeki Yıldız ödülünün sahibi oldu. Bu kategoride Newky, İnşaat Doktoru, Carvizit, Leadport ve Özgen Brokerlık & Serdengeçtiler Tarım Parlayan Yıldız ödülünün sahibi oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER