14 Mayıs 2024, Salı
spot_img

Garanti Emeklilik’e Birleşmiş Milletler Özel Ödülü verildi

garantiGaranti Emeklilik, IPRA (Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği) tarafından 23. kez  düzenlenen ve iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Altın Küre Ödülleri”nde ‘Hobi Kulüpleri’ ile Birleşmiş Milletler Özel Ödülü’ne layık görüldü. “Halkla İlişkiler” ve “Finansal Hizmetler” kategorilerinde de ödül kazanan Garanti Emeklilik, geceden toplam üç ödül ile ayrıldı. 

Garanti Emeklilik, IPRA tarafından bu yıl 23.’sü düzenlenen ‘Altın Küre Ödülleri’nde üç ödüle birden layık görüldü.

2008 yılında Garanti Emeklilik tarafından, hobisi olan insanların daha mutlu oldukları gerçeğinden yola çıkarak hayata geçirilen “Hobi Kulüpleri Projesi”, Birleşmiş Milletler Özel Ödülü almaya hak kazanarak, büyük bir başarı örneği sergiledi.

Toplam 19 alanda etkinlikler düzenleyen Hobi Kulüpleri’nin bu büyük başarısından mutluluk duyduğunu dile getiren Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaran; “Dünyanın en prestijli Halkla İlişkiler ödül töreninde Birleşmiş Milletler Özel Ödülü’ne lâyık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyum. Hobi Kulüplerimiz, üyelerimizin kendilerini mutlu ve özel hissedebilmeleri amacıyla hayata geçirdiğimiz, onlara yönelik birçok özel hizmet ve avantajlar içeren, çok renkli bir dünya. Hobisi olan insanların daha mutlu olduklarını düşünüyor ve bu gerçekten yola çıkarak Hobi Kulüplerimiz kapsamında yelkenden tenise, tiyatrodan dansa, yemekten sinemaya birçok farklı alanda faaliyet gösteren 19 hobi kulübümüzde keyifli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimizin gördüğü yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. 6 yıldır süren etkinliklerimize Hobi Kulüplerimizin üyesi olan tam 24 bin müşterimiz katıldı. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da üyelerimize daha iyi hizmet sunma anlayışımız ve yenilikçi projelerimiz ile yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Garanti Emeklilik, gecede Birleşmiş Milletler Özel Ödülü’nün yanı sıra “Hobi Kulüpleri Projesi” ile “Halkla İlişkiler” ve “Finansal Hizmetler” kategorilerinde de ödül aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER