5 Aralık 2025, Cuma
spot_img

HDI Sigorta’dan “Eksper Performans Sistemi”

HDI Sigorta, eksper performanslarını daha adil, şeffaf ve gelişim odaklı bir yaklaşımla değerlendirmeyi amaçlayan yeni Eksper Performans Sistemi’ni duyurdu. Sistemin ilk etapta belirli eksperlerle pilot olarak uygulanacağını belirten HDI Sigorta Hasar Genel Müdür Yardımcısı Sinem Gürun, “İlerleyen süreçte tüm eksperleri kapsayacak şekilde genişletilecek” dedi.

HDI Sigorta, yalnızca bireysel performansı değil; ekip çalışmasını, etkili iletişimi ve müşteri odaklı yaklaşımı da dikkate alan kapsamlı bir gelişim modeliyle yeni Eksper Performans Sistemi’ni hayata geçirdi. İstanbul ve çevre illerde görev yapan eksperlerin katılımıyla HDI Sigorta Genel Müdürlük binasında düzenlenen toplantıda sistemin işleyişine dair ayrıntılı bilgiler paylaşıldı ve pilot uygulama süreci başlatıldı. HDI Sigorta Hasar Genel Müdür Yardımcısı Sinem Gürun ve ekibinin ev sahipliği yaptığı toplantıda, değerlendirme sürecinde dikkate alınacak kriterler eksperlere detaylı şekilde aktarıldı. Yeni sistem, eksperlerin bireysel gelişimlerini teşvik ederken, müşteri memnuniyetini yükseltmeyi ve hasar süreçlerinde verimliliği artırmayı hedefliyor.

“Sistemin odağında gelişim var”

Sisteme ilişkin açıklamalarda bulunan HDI Sigorta Hasar Genel Müdür Yardımcısı Sinem Gürun, yeni sistemin, sadece ölçüm ve değerlendirme aracı olarak değil, aynı zamanda eksperlerle birlikte gelişimi odağına alan bir yaklaşımı benimsediğine dikkat çekerek İş süreçlerimize baktığımızda, yalnızca dosya atamanın ötesine geçerek eksperlerimizle olan iletişimimizi daha etkin ve veriye dayalı bir şekilde yönetmeyi hedefliyoruz. Eksper Performans Projesi, bu anlayışın bir parçası olarak hayata geçti. Yeni sistemimizle birlikte yeni veriler elde ediyor, bu verileri daha iyi analiz ederek eksiklerimizi tespit ediyoruz. Amacımız, yalnızca sonuçlara değil, sonuçların nedenlerine odaklanmak; veriyle konuşmak, iş ortaklarımızı dinlemek ve dönüşüm sürecimizi bu temeller üzerine inşa etmek. Bu proje, seçili eksperlerle başlayacak pilot bir uygulama olacak ve ardından tüm eksperlerimize yaygınlaştırılacak. İş yönetim süreçlerimizi güçlendiren, karşılıklı anlayış ve iş birliğine dayalı bir iletişimin başlangıç noktası olmasını diliyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER