5 Aralık 2025, Cuma
spot_img

HDI Fibaemeklilik’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Firuzan İşcan

HDI Fibaemeklilik bu yılın ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Firuzan İşcan Yönetim Kurulu üyelerinin kararıyla Yönetim Kurulu Başkanlığını Christian Mueller’den devraldı.

HDI Fibaemeklilik yeni yılın ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaptı. Şirket yöneticilerden Wilm Langenbach, Christian Mueller ve Oliver Schmid’i ağırladı. Üst yönetim ekibiyle birlikte şirketin 2024 yılı sonuçlarını ve şirketin kültürel, teknik, teknolojik ve finansal dönüşüm yolculuğundaki ilerlemelerini paylaştı.

Sermayedarlarının şirketin gelişiminden memnuniyet duyduklarını ve bundan çok mutlu olduklarını bildiren İşcan, “Bu hafta HDI Fibaemeklilik ve Fibasigorta şirketlerimizin de yönetim kurullarını gerçekleştirdik. Değerli YK üyelerimizin kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu Başkanlığı bayrağını Christian Mueller’den devraldım. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

SON EKLENEN HABERLER